Screen Shot 2018 11 08 at 10.15.11
#fastigheter

LaTERRE Holding AB

Genom att hitta nya lösningar på gamla problem skapar LaTERRE en smartare och mer effektiv bostadsmarknad.

LaTERRE Holding AB är ett fastighetsbolag med en tydlig målsättning att skapa högkvalitativa, innovativa flerbostadshus i attraktiva storstadsområden, med nära anknytning till kommunikationsmöjligheter. Projektet består av 54 lägenheter samt 7 stadsradhus i Upplands Väsby. Fastigheten är belägen 250 m från pendelstationen i Upplands Väsby och med tåget tar det ca 25 min till den nya stationen vid Odenplan och ca 30 min till Stockholm Centralstation.

LaTERRE tror starkt på delningsekonomi och miljöanpassade projekt, därför har fokus legat på att bygga bostäder som präglas av modernitet och hållbarhet. Därtill kommer det även installeras en kyl för matleveranser nere i porten för leverans från leverantörer av hemkörda livsmedelVänligen se projektets hemsida för mer information: https://www.brfnouvelle.se.

Syftet med lånet var att refinansiera ett befintligt lån samt hålla önskat tempo inför produktionsstarten. Det totala lånebeloppet uppgick till 8 miljoner kr och finansierades via Corpia. 

Fler framgångssagor

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om
Jag vill förbli inloggad Logga ut nu
Du har blivit utloggad pga inaktivitet.
Logga in igen