Corpia säkrar finansiering på en halv miljard kronor

TORS, MAJ 6, 2021

Corpia fortsätter att växa inom den svenska scenen för utlåning till småföretagare genom att säkra 500 mkr i finansiering. Finansieringen ska användas för att stötta svenska småföretag med kapital och innebär även att bolaget stärker och utökar sitt låneerbjudande genom att kunna erbjuda både större och längre krediter.

Vi letar kontinuerligt efter möjligheten att maximera flexibiliteten gentemot våra kunder och det här är ett steg i rätt riktning

Med en egenutvecklad teknisk plattform erbjuder Corpia skräddarsydda finansieringslösningar till företag. Bolaget har sett en stark efterfrågan på mer flexibla finansieringslösningar och för att, i ännu större utsträckning, kunna möta kundernas efterfrågan, tar de nu detta strategiska steg.

 – Vi ser att det fortsatt är många företagare som har svårt att hitta en finansiering som är anpassad efter deras verksamhet. Med vår nya finansiering på plats kan vi gå från att låna ut 3 mkr, till krediter på upp till 10 mkr, och en återbetalningsperiod på upp till 5 år, istället för våra nuvarande 3 år. Vi letar kontinuerligt efter möjligheten att maximera flexibiliteten gentemot våra kunder och det här är ett steg i rätt riktning, säger Dadmehr Fatehi, vd på Corpia.
För mer information, intervjuförfrågan vänligen kontakta:
[email protected]

För pressmaterial, klicka här

Corpia Group AB är registrerat som finansiellt institut hos Finansinspektionen och har sitt säte i Stockholm. Corpia har förmedlat över 1 miljard SEK sedan starten 2012, och öppnande upp för egen utlåning i december 2019.

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om

Logga ut nu Jag vill förbli inloggad

Du har blivit utloggad pga inaktivitet.

Logga in igen