Press och Media

Det händer massor hos oss på Corpia, vilket är något vi är otroligt glada och stolta över. Vi vill självklart dela med oss av detta och här hittar du därför de största händelserna eller något vi kanske jobbat lite extra hårt för.

Corpia säkrar 100 miljoner kronor i kapital från internationell investerare

Fintechbolaget Corpia tar in 100 miljoner i kapital genom amerikanska kapitalförvaltaren Thiele Capital Management. Pengarna kommer i första hand användas till att skala upp Corpias egen utlåning till svenska småföretagare - en grupp som coronapandemin slagit hårt mot.

Läs mer

Corpia expanderar internationellt med unik AI-modell, tecknar avtal med storbank

Corpia har tecknat ett strategiskt och omfattande avtal med den lettiska banken Citadele som bedriver bankverksamhet i Baltikum. Avtalet innefattar en teknisk plattform som effektiviserar och automatiserar bankens utlåning mot små och medelstora företag. I samband med detta tar Corpia steget ut i Europa och öppnar upp för fortsatt internationell expansion.

Läs mer här

Låneutmanaren Corpia tar in nytt kapital från en rad välrenommerade svenska institutioner

Corpia har säkrat en obligation med en ram om 150 MSEK från en rad välrenommerade svenska institutioner och lanserar därmed konkurrenskraftiga företagslån. Lånen riktar sig mot ett segment av småföretagare som söker lånefinansiering på mellan 0,5 – 3 Mkr med löptider upp till 3 år.

Läs mer

Pressmaterial

Här har vi samlat de bilder och loggor som kan vara relevanta för andra att ta del av. Du hittar även relaterat material när du klickar dig in på våra undersidor för att läsa mer men här har du allt samlat på ett enda ställe.

Ladda ned

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om

Logga ut nu Jag vill förbli inloggad

Du har blivit utloggad pga inaktivitet.

Logga in igen