Stockholmarnas lunchfavorit siktar framåt.

Måltidskedjan Panini Internazionale har legat i framkant sedan starten i början av 90-talet med nyskapande lösningar, ett starkt fokus på hållbarhet och råvaror av högsta kvalitet. Med en ny digital plattform och ett långsiktigt samarbete med en ledande coffee shop-kedja stod de väl rustade för fortsatt tillväxt och expansion.

Läs mer

Corpia säkrar finansiering på en halv miljard kronor

Corpia fortsätter att växa inom den svenska scenen för utlåning till småföretagare genom att säkra 500 mkr i finansiering. Finansieringen ska användas för att stötta svenska småföretag med kapital och innebär även att bolaget stärker och utökar sitt låneerbjudande genom att kunna erbjuda både större och längre krediter.

Läs mer

Fem snabba med Sebastian Sjöberg – ny Chief Growth Officer på Corpia

Sebastian Sjöberg, ny tillväxtchef på Corpia, kommer närmast från Klarna och rollen som senior säljare och försäljningschef. Här svarar han på fem snabba frågor om vad hans roll egentligen innebär, hur det kom sig att han lämnade Klarna för oss på Corpia och hur man blir en bra säljare.

Läs mer

En miljon kontrakt ska rädda Östersjön

Östersjön är ett av världens mest förorenade hav, på gränsen till kollaps. Död havsbotten breder ut sig, algblomningarna ökar och torskbeståndet minskar. Men än finns det hopp. Mats Jakobsson har sjösatt ett projekt för att rädda havet. Med ett företagslån från Corpia kunde det nystartade bolaget rekrytera kompetens och växla upp sitt viktiga arbete.

Läs mer

5 smarta tips till dig som söker företagslån - och vad du helst bör undvika

Corpias riskchef Andrew Karmy delar med sig av sina fem bästa tips på vad du som småföretagare kan göra för att öka dina chanser att beviljas ett företagslån, till bästa möjliga villkor och vad du helst bör undvika.

Läs mer här

Vännernas produkt blev en supersuccé

Lucas Wasniewski var bara 23 år när han bestämde sig för att starta ett företag tillsammans med sina närmaste vänner med visionen att få människor att må bra. Nu hyllas Flowlifes innovativa produkter av allt från högpresterande idrottare till livsnjutare. Men vägen dit har inneburit mycket hårt arbete – och en hel del tuffa utmaningar.

Läs mer

Fem snabba med Andrew Karmy – Corpias nya riskchef

Vi säger välkommen till vår nya medarbetare, riskchefen Andrew Karmy och passar samtidigt på att ställa fem frågor. Som vad det egentligen innebär att vara riskchef på Corpia, på vilket sätt finansieringsmarknaden för små och medelstora företag kan förbättras och hans tankar om framtiden för Sveriges företagare.

Läs mer

Corpia säkrar 100 miljoner kronor i kapital från internationell investerare

Fintechbolaget Corpia tar in 100 miljoner i kapital genom amerikanska kapitalförvaltaren Thiele Capital Management. Pengarna kommer i första hand användas till att skala upp Corpias egen utlåning till svenska småföretagare - en grupp som coronapandemin slagit hårt mot.

Läs mer

Corpia expanderar internationellt med unik AI-modell, tecknar avtal med storbank

Corpia har tecknat ett strategiskt och omfattande avtal med den lettiska banken Citadele som bedriver bankverksamhet i Baltikum. Avtalet innefattar en teknisk plattform som effektiviserar och automatiserar bankens utlåning mot små och medelstora företag. I samband med detta tar Corpia steget ut i Europa och öppnar upp för fortsatt internationell expansion.

Läs mer här

Låneutmanaren Corpia tar in nytt kapital från en rad välrenommerade svenska institutioner

Corpia har säkrat en obligation med en ram om 150 MSEK från en rad välrenommerade svenska institutioner och lanserar därmed konkurrenskraftiga företagslån. Lånen riktar sig mot ett segment av småföretagare som söker lånefinansiering på mellan 0,5 – 3 Mkr med löptider upp till 3 år.

Läs mer

Pressmaterial

Här har vi samlat de bilder och loggor som kan vara relevanta för andra att ta del av. Du hittar även relaterat material när du klickar dig in på våra undersidor för att läsa mer men här har du allt samlat på ett enda ställe.

Ladda ned

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om

Logga ut nu Jag vill förbli inloggad

Du har blivit utloggad pga inaktivitet.

Logga in igen