annie spratt dKJQNpUG9Fo unsplash

Vårt mål:
Att få dig som företagare att lyckas.

Ansvar

Ansvar

Vi vill se till att du lyckas med dina satsningar men vi tar även vårt ansvar och gör vårt yttersta för att försäkra oss, och dig, att du som låntagare inte sätter dig i en knivig situation. Vi är därför uppriktiga med dig som kund om vi ser tecken på att ett lån kanske inte är det rätta beslutet just nu. Det är viktigt att båda känner sig bekväma!

Hållbarhet

Hållbarhet

Med en ansvarsfull syn på utlåning tror vi på att man kommer lyckas bygga nått som håller, något som är värt att satsa på igen. Vi fortsätter att komma tillbaka till vår ambition om att bygga långvariga relationer och som ett finansiellt institut vill vi finnas där som en säkerhet för dig och ditt företag. Det för oss, är hållbart.

Vi är inte längre de unga och oerfarna.

Corpia grundades år 2012 och har sedan dess förmedlat över 1,5 miljard kronor till landets småföretagare. Vi som grundande Corpia har en lång erfarenhet av den tröghet som finns när en småföretagare ska få ett lån beviljat, vad det kan ställa till med och hur det försvårar vardagen för företagare.

Med tanke på det enorma drivet för innovation och den gemensamma talangen som finns i Sverige kändes det nästan som ett skyldighet att ta fram ett företagslån med schysst ränta och bra villkor.

Nu, med siffror och erfarenheter som backar upp oss, har vi hittat ett sätt att underlätta den snabbt växande utvecklingen vi ser i landet.

Stockholmarnas lunchfavorit siktar framåt.

Måltidskedjan Panini Internazionale har legat i framkant sedan starten i början av 90-talet med nyskapande lösningar, ett starkt fokus på hållbarhet och råvaror av högsta kvalitet. Med en ny digital plattform och ett långsiktigt samarbete med en ledande coffee shop-kedja stod de väl rustade för fortsatt tillväxt och expansion.

Läs mer

Skicka ett meddelande.

Vi vet att det kan dyka upp en del frågor både under och efter ansökningens gång. Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför finns vi här för dig och svarar gärna på eventuella frågor.

Skriv antingen ett meddelande här i formuläret eller maila oss direkt.

Telefon: Inte tillgängligt för tillfället Mail: [email protected]

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Vill du logga ut?

Ja
Nej

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om

Logga ut nu Jag vill förbli inloggad

Du har blivit utloggad pga inaktivitet.

Logga in igen