aW1hZ2VzMDIuZmFzYWQuZXUvMzEzLzQwMDIxNS8xMDI4MjkxL2hpZ2hyZXMvODYwODEyMS5qcGd3MTkyMGgwbXJlc2l6ZXIwczBiMHRjMTAw modified2
#fastigheter

Omnires D3 AB

Omnires fokuserar på utveckling och förädling av markområden och fastigheter med ett särskilt fokus på hyres- och bostadsrätt samt flerbostadshus.

I sjönära och uppvuxna villakvarter uppför Omnires två parhus och två studiohus i natursköna Österåker. Dessa sex bostäder karakteriseras av ett modernt formspråk med tidlösa material- och inredningsval vilket märks tydligt i Brf Tunafjärden, husen byggs i naturliga, underhållsfria material där trähantverket har en central betydelse i projektet.

Bostadsrättsföreningen är skuldfri och debiterar mycket låga avgifter. Husen ligger på en högt belägen tomt med utsikt mot Tunafjärden med ypperligt läge med badbrygga på kort promenadavstånd, närhet till service, utmärkta kommunikationer och skolor. Med bil tar det ca 30 minuter till Stockholm.

Omnires söker lån för att täcka de kostnader som uppstår i samband med bygget av Brf Tunafjärden, på fastigheten Tuna 10:105. Inflytt är beräknad till maj 2019 och i dagsläget är 4 av 6 enheter sålda för 23,9 MSEK, säkrade med juridiskt bindande förhandsavtal. Det innebär att fastigheten har en säkerställd likvid på totalt 23,9 MSEK som mer än väl täcker upp det efterfrågade lånebeloppet. Vid tillträde används pengarna till att betala tillbaka lånet i sin helhet. Under lånets löptid kommer investeraren få avkastning i form av ränta medan det investerade beloppet betalas tillbaka vid löptidens slut. 

Som säkerhet finns bottenpant i den aktuella fastigheten, Tuna 10:105, 500 000 SEK inom 20,5 MSEK. Fastigheten ägs av Skönsta 1 Ekonomisk förening, 769634-4170 som kommer att övergå till Brf Tunafjärden vid tillträde.

Omnires D3 AB är ett projektbolag som är upprättat i syftet att utföra det specifika projektet därav den begränsade tillgången till finansiell information. Bolaget ingår i en större koncern (se koncernstruktur nedan) som har stor erfarenhet av investering och fastighetsbranschen.

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om
Jag vill förbli inloggad Logga ut nu
Du har blivit utloggad pga inaktivitet.
Logga in igen