iStock 878037430 modified
#byggnation

Majoni Entreprenad AB

Innovativa lösningar för byggnation av bostadshus.

Majoni Entreprenad AB har funnits sedan 2001 och vuxit stadigt sedan start. Under sina år har de byggt upp en imponerande kundkrets, med välkända namn såsom PEAB, Best Western och Veidekke. Med sin breda kompetens inom koncernen kan de erbjuda ett komplett paket av byggtjänster och innovativa lösningar för byggnation av bostadshus. På så sätt kan de behålla kontrollen under hela projektets gång för att effektivisera och motverka eventuella ledtider eller liknande fördröjningar.

2019 kommer att bli ytterligare ett spännande år för Majoni med flertalet uppdrag på gång under våren, där merparten av dessa tecknas redan i februari. Därför söker nu Majoni ett lån för att kunna möta den ökade efterfrågan på sina tjänster genom att utöka personalstyrkan. 

Säkerhet för lånet är två obegränsade borgen från bland annat ägare av företaget. 

Återbetalningen sker genom löpande säkerställda intäkter (se kassaflödesbudget för 2019 nedan).

Majoni Entreprenad AB tillhör en grupp av företag som verkar inom byggbranschen med ett tydlig fokus på kostnads- och tidseffektivitet. De primära intäkterna i verksamheten kommer ifrån avtalad utförande entreprenad samt totalentreprenad.

Tidigare genomförda projekt är t.ex. entreprenad med en omfattning om totalt 263 bostäder, fördelat på sex olika projekt. De genomför nu ytterligare projekt tillsammans med kund, bland annat uppförande av tio parhus och tjugo attefallshus i Trosa. För fler referensprojekt se bilagt referensblad, för mer om hur Majoni jobbar och ett pågående projekt, se filmerna nedan:

  

Du kommer snart att loggas ut pga inaktivitet om
Jag vill förbli inloggad Logga ut nu
Du har blivit utloggad pga inaktivitet.
Logga in igen